میوه‌ای که عرق افراد را خوشبو می‌کند

نوشته شده توسط:صادق | ۰ دیدگاه

مرتضی صفوی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: میوه «به» یکی از بهترین میوه‌هاست و در استان اصفهان پرورش پیدا می‌کند.

وی گفت: از ائمه اطهار (ع) نقل شده است که اگر فردی 3 روز ناشتا میوه «به» را مصرف کند، قدرت یادگیری و ذهن قوی پیدا کرده و قوه بینایی او افزایش پیدا می‌کند همچنین میوه «به» غم و اندوه را از بین می‌برد.

این متخصص تغذیه بیان داشت: مصرف «به» به زنان باردار توصیه شده است به دلیل اینکه زنان اگر در زمان بارداری «به» مصرف کنند، کودکانشان زیبا و قوی می شود.

صفوی افزود: «به» سرشار از تانن است که در درمان اسهال مفید است و عمل هضم را در معده افزایش می‌دهد و ورم معده را نیز برطرف می‌کند البته «به‌دانه» برای درمان گلودرد و تسکین سرفه نیز بسیار مفید است همچنین جوشانده «به» قابض و مقوی است.

وی ادامه داد: میوه «به» در درمان ورم‌های احشایی نیز بسیار مفید است همچنین مصرف آن موجب افزایش شادی در افراد می‌شود و کسانی که ورم‌های حاد روده‌ای دارند مصرف این میوه می‌تواند برایشان مؤثر باشد؛ خوردن «به» عرق بدن افراد را نیز خوشبو می‌کند.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...