آموزش صاف کردن مو بدون مواد یا اتو

نوشته شده توسط:صادق | ۰ دیدگاه
مرحله اول شامپو کردن: ۱- قبل از اینکه زیر دوش بروید و مرحله شستشوی اولیه موها را انجام دهید گره های موی خود را با نوک انگشتان و یا با استفاده از یک شانه دندانه درشت به خوبی برطرف کنید.
۲- موی خود را خیس نموده و مقدار کمی شامپو نرم کننده مو کف دستتان بریزید.
۳- دستهای خود را به هم مالش دهید تا شامپو کف دست شما پخش شود. حرارت دستهای شما به عملکرد بهتر شامپو کمک خواهد نمود.
۴- با استفاده از نوک انگشتان آن را به آرامی روی ریشه های موی خود پخش کنید.
۵- با آب گرم موها را به خوبی آبکشی نمائید تا هیچ گونه اثری از شامپو روی موی شما باقی نماند.
مرحله دوم کاندیشن کردن: کاندیشن کردن یک مرحله کلیدی در ایجاد درخشش و حفظ سلامتی ظاهری مو می باشد. بعد از عمل شامپو کردن، آب و رطوبت اضافی مو را با استفاده از یک حوله مناسب خشک کنید. دقت کنید که این کار را باید به آرامی و با روش گذاشتن و برداشتن انجام داد نه با چنگ زدن، پیچیدن و چلاندن موها مقدار کمی از کاندیشنر (نرم کننده)مخصوص صاف کردن مو (مثل کاندیشنر سبز رنگ پنتن) کف دست خود ریخته و دستهایتان را به هم مالش دهید سپس آن را روی موی خود به کاربرید. اگر درخشش بیشتر مورد نظرتان است کلیه اندام تارهای مو را کاندیشن کنید. اگر انبوه به نظر آمدن مو مورد نظرتان است فقط قسمت انتهائی تارهای مو را کاندیشن کنید.
مرحله سوم مدل دادن به مو: به کار بردن فراورده شکل دهنده، بر روی موئی که مقداری نم دارد راحت تر است بنابراین ابتدا موی خود را کمی با حوله خشک کنید. مقداری ژل و یا کرم صاف کننده مو کف دست خود ریخته و دستها را مالش دهید. سپس آن را به طور یکنواخت بر روی موی خود پخش نمائید. به این صورت که بخشهای مختلف موی خود را بین کف دو دست گرفته، در حالی که با نیروی اندکی موها را بین دو دست خود فشار می دهید به آرامی به سمت پائین حرکت دهید.
مرحله چهارم خشک کردن با سشوار (Blow dryer): 1- در ابتدا برای تسریع در عمل خشک شدن، سشوار را روی حالت داغ قرار دهید.
۲- وقتی نیمی از رطوبت مو خشک شد، آن را به بخشهائی تقسیم کنید تا بتوانید خشک کن و برس را روی منطقه خاصی متمرکز نمائید.
۳- با استفاده از گیره(Clips)، مو را به چند قسمت (بالائی، جلوئی و کناری) تقسیم بندی نمائید. سپس هر قسمت را به صورت جداگانه با استفاده ازسشوار و با کمک یک برس پهن خشک کنید. بهتر است
    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...